autoværksted på stevns

Nordstevns Auto er dit lokale værksted på Stevns med ekspertise i bilsyn, service og reparation. Vores mekanikere holder din bil kørende.

Nordstevns Auto er et autoværksted på Stevns med reparation og service på biler
IMG_20190918_090044

bilsyn, service og reparation

dit anerkendte og lokale værksted på stevns

Nordstevns Auto blev etableret i 1980 af Niels Ramlev. Siden år 2011 har det været ejet og drevet af Alan Martin Christiansen. Vores velfungerende lille og lokale værksted har base i byen Holtug, lidt udenfor Store Heddinge på Stevns. Vi står klar til at imødekomme dig som kunde, og din bils behov. Tag derfor trygt kontakt, hvis det f.eks. er tid til et bilsyn på Stevns, eller hvis du bor i omegnen.

Skal vi kigge på din bil?

Kontakt & hør mere om bilsyn, service og reparationer
Lokalt og velfungerende værksted

autoVærksted med base i Store Heddinge på stevns

Nordstevns Auto ligger placeret i byen Store Heddinge på Stevns. Vores værksted har en velfungerende base, som er drevet af dygtige mekanikere. Værkstedet skriver historie tilbage til 1980, hvor stedet blev etableret af Niels Ramlev. 

I dag har værkstedet eksisteret i mere end 38 år, hvilket man kan mærke på værkstedets erfaring. Selv om værkstedet har en del år på bagen, er stedet bestemt blevet optimeret tidssvarende gennem tidens løb.

 

Vores lokale placering, trækker lokale kunder. Vi oplever tilmed også, at vores kunder kommer kørende længerevejs fra. Det er en fornøjelse, når vi reparerer og yder service på vores kunders biler, uanset mærke og type.

Står du og har brug for et mekanisk øje på din bil, uanset om det drejer sig om bilsyn, reparation eller service, kan du være sikker på, at vi altid står klar. Har du spørgsmål, kan du altid henvende dig helt uforpligtende.