Profil

Nordstevns Auto finder du i Store Heddinge. 
Vores dygtige mekanikere kan hjælpe dig med at holde din bil kørende.

IMG_20190914_082607
IMG_20190918_090044

Småt men godt

Dit autoværksted i Store Heddinge

Nordstevns Auto blev etableret i 1980 af Niels Ramlev. Siden året 2011 har værkstedet været ejet og drevet af Alan Martin Christiansen. Et velfungerende lille og lokalt værksted, som har base i byen Holtug, lidt udenfor Store Heddinge på Stevns. Vi står klar til at imødekomme dig som kunde, og din bils behov.

  • Mange års erfaring i branchen
  • Reparerer på alle bilmærker
  • Service på bil, trailer, campingvogn & båd
  • Kompetent vejledning & rådgivning

Skal vi kigge på din bil?

Kontakt & hør mere om vores services

Automester i Store Heddinge

Lokalt og velfungerende værksted

Nordstevns Auto ligger placeret i Store Heddinge. Vores værksted har en velfungerende base, som er drevet af dygtige mekanikere. Værkstedet skriver historie tilbage til 1980, hvor stedet blev etableret af Niels Ramlev. 

I dag har værkstedet eksisteret i mere end 38 år, hvilket man kan mærke på værkstedets erfaring. Selv om værkstedet har en del år på bagen, er stedet bestemt blevet optimeret tidssvarende gennem tidens løb.

 

Vores lokale placering, trækker lokale kunder. Vi oplever tilmed også, at vores kunder kommer kørende længerevejs fra. Det er en fornøjelse, når vi reparerer og yder service på vores kunders biler, uanset mærke og type.

Står du og har brug for et mekanisk øje på din bil, hvad end det drejer sig om en reparation eller service, så står vi altid klar til dig hos Nordstevns Auto. Har du spørgsmål, kan du altid henvende dig helt uforpligtende.