Bilreparation og service

Vi mestrer store som små services og ligeledes opgaver i forbindelse med bilreparation. Trænger din bil til et serviceeftersyn eller en reparation, kan du trygt henvende dig til Nordstevns Auto, som er dit lokale værksted i Holtug på Stevns.

services og reparation af alle bilmærker

Service eller bilreparation? Vores mekanikere på stevns mestrer opgaven!

Nordstevns Auto står klar til at yde service på din bil. Med de rette mekanikere, og det helt korrekte udstyr på vores værksted på Stevns, kan vi klare enhver service og bilreparation. Står du og har brug for en service på din bil, kan du derfor altid kontakte os uforpligtende.

Skulle det hænde, at værkstedet har en manglende kompetance på din bils problematik, har vi naturligvis kvalificerede samarbejdspartnere. Med de rette samarbejdspartnere (Dinitrol), gør vi det nemt for dig som kunde. Aflever bilen hos os, så sørger vi for, at den kommer de steder, den skal.

Vi kan reparere ethvert bilmærke og enhver type bil. Står du ovenikøbet og har problematikker med enten din campingvogn, trailer eller båd, kan vi som noget helt specielt også hjælpe dig med disse fartøjer. Vi har en bred erfaring og et stærkt fagligt grundlag.

Værkstedet er i besiddelse af kvalitetsredskaber og materialer, som gør det muligt at reparere og servicere på førsteklasses niveau. Vores mange års erfaring kommer til udtryk ved hensigtsmæssige resultater på vores kunders biler. Tilfredse kunder og en fornuftig kontakt er målsætningen.

Skal vi kigge på din bilreparation?

Kontakt allerede nu & hør mere

Dit autoværksted i holtug på stevns

vores kompetencer

  • Serviceeftersyn
  • Reparation
  • Klargøring til syn
  • Dækservice
  • Lånebiler
  • Trailer, campingvogn & båd
  • Afhentning

Serviceeftersyn er altid en god ide
Vigtigst af alt er serviceeftersyn altid en god idé, i det vi kan opgange din bils problematiker allerede i opløbet, så en lille justering kan forhindre en dyr og omfattende reparation. Det vil spare dig penge og øge din sikkerhed. Derudover er det også altid en god idé at få det regelmæssige stempel i bogen, da det ofte er en forudsætning for din garanti på bilen.

Der er en række elementer, som altid indgår i vores servieeftersyn af din bil. Vores serviceeftersyn sikrer dig, at du bliver opdateret på dine bils problematikker og mangler. Vi yder flere slags eftersyn, og her har vi et lille-, mellem- og stort serviceeftersyn, som afhænger af din bils behov. Har du eventuelle spørgsmål til vores serviceeftersyn, kan du som kunde altid henvende dig uforpligtende. 

Store og små reparationer 
Vores  kompetente mekanikere har kvalifikationerne til at løse store som små reparationer af din bil sikret. Med det rette udstyr kombineret med værkstedets faglige grundlag, er vores forudsætning for vellykkede og hensigtsmæssige reparationer. Enhver opgave udføres kvalitetsorienteret og nøjagtigt med et øje for detaljen.

Reparation er et vidt begreb, og vi kan tilbyde at reparere enhver problematik med din bil. Det spænder sig fra let rustarbejde til rettelser af både mekaniske og elektroniske fejl. Karosseriarbejde, udretning af buler, udskiftning af nedslidte dele er selvfølgelig også under vores reparationsarbejde. Kontakt i dag og hør mere om, hvad vi kan hjælpe dig og din bil med! Du kan være sikker på, at vi kan hjælpe.

Står du og skal til det lovpligtige bilsyn?

Vi kan hjælpe med at gennemgå din bil forinden det lovpligtige bilsyn. Vi kan sikre dig, at du ikke vil opleve uforventede reparationer, når du står og skal til bilsyn. Ved en klargøring til syn hos os, gennemgår vi nemlig din bil med henblik på at opfange eventuelle problematikker i opløbet. En lille justering kan som oftest spare dig for en omfattende reparation senere hen.

Ved en klargøring hos os inden bilsyn, har du altså den bedste forudsætning for, at din bil klarer bilsyn i første omgang. Foruden en klargøring inden syn, kan du risikere, at din bil skal i omsyn, hvilket kan komme til at koste dig dyrt. Bestil derfor en tid hos os til klargøring til syn, hvis du vil sikre din bil og dit budget den bedste forudsætning.  

Nordstevns Auto har speciale i dæk

Vi kan tilbyde at klare enhver opgave med dæk. Står du og skal have lavet en montering, en 4-hjuls udmåling, en lapning eller noget fjerde? Hvad end du oplever med dine dæk, så kan du være sikker på, at vi kan hjælpe dig. Slip derfor af med besværet og lad os høre, hvad vi kan gøre for dig?

Vores mekanikere har mange års erfaring, hvilket kommer til udtryk ved, at selv den sværeste opgave med dæk eller noget andet kan lade sig gøre. Er dækkene flade, eller mangler du et godt råd, så kan du selvfølgelig altid henvende dig til værkstedet. Vores mekanikere står altid klar til et uforpligtende kald fra vores kunder.

Vi har lånebiler!
Nordstevns auto har som en service lånebiler tilgængelige på værkstedet. Det er langt de færreste, der står og kan undvære et køretøj, når bilen er på værksted. Vi gør altid vores bedste for at være hurtige og effektive i vores reparationer af vores kunders biler, men det hænder, at bilen skal varetages i vores hænder i mere end en enkelt dag. Det er her, du har fordel ved at kunne benytte dig af vores lånebiler.

Prisen på vores lånebiler er kun fra 125,- om dagen. 

Nordstevns Auto kan også tage vare på din trailer, campingvågn eller båd.

Trailere

Står du og oplever problemer med traileren? Vi kan hjælpe dig. Hvad end du oplever bøvl med bremser, dæk, hjul eller gassen, står vi til rådighed. Vi kan lappe, montere, udskifte og udføre gas service på din trailer. Alt sammen med et højt fagligt grundlag og en god pris.

Campingvogn

Campingvogne kan på samme måde få problemer med enten dæk, motor eller drivlinjen. Uanset hvilken problematik, som du er kommet ud for med din campingvogn, kan du være sikker på, at der er hjælp at hente hos os. Vi kan b.la. montere dæk, afbalancere, lappe hjul og meget mere. Kontakt for spørgsmål og nærmere information.

Både

Vi kan som noget helt specielt hjælpe dig med din båd på vores autoværksted. Hvad end det er motoren eller noget andet, der driller, står vi klar til at hjælpe. Vi kan eksempelvis foretage motorreparationer på din båds drivlinje eksempelvis. Kontakt for nærmere information og eventuelle spørgsmål.

Er uheldet ude?
Nordstevns Auto er parat til at hjælpe dig. Har du derfor brug for en afhentning af dit køretøj, kan du med fordel trække på os. Vi er i besiddelse af trailere, der egner sig til netop dette formål. Står du derfor uden et abonnement og ikke har fordele ved at ringe til Falck.dk eksempelvis, så står vi klar til at hjælpe dig! Kontakt og slip besværet.

Du kan henvende dig lige her, eller ringe direkte på (+ 45) 60 87 77 91